Bakkehusets hvalpe (A-kuld)

 

 

Hvalpene kom til Verden tidlig morgen tirsdag d. 19. oktober 2010. Alt forløb efter planen og Chilli (mor) klarede opgaven flot og helt uden hjælp fra os. Chilli havde haft veer i små to døgn inden, derfor vidste vi også, det var op over. Fødslen varede til ca. middag, hvor de 6 hvalpe alle var slikket rene og lå og pattede. Chilli har fra fødslen været meget opmærksom på hvalpene, og skal hele tiden være i nærheden af dem, hun lader os dog kigge til dem i ny og næ. Vores dyrlæge var forbi tirsdag eftermiddag, for at tilse Chilli og hvalpene. Dyrlægen konstaterede at alt var i den skønneste orden.

 

Hvalpene blev salgsklare tirsdag d. 14. december 2010. Hvalpene er alle gennemset af dyrlægen, chippet, vaccineret og behandlet med ormekur. Derudover bliver de alle stambogsførte. Foruden dette giver vi en startpakke og en pose hundefoder fra Oliver's, således I har lidt foder til den første tid.

 

Vi har nu solgt 6 hvalpe ud af de i alt 6 hvalpe vi fik. Med henblik på at hvalpene måske skal bruges til jagt, har vi valgt at skudtræne dem. Ingen hvalpe har vist ubehag ved afgivelse af skud - tværtimod har det været meget spændende, hvad der nu skulle ske.

 

Tæver:

Bakkehusets Asti (gul) (solgt)

Bakkehusets Aura (sort, m. hvid plet på brystet) (solgt)

Bakkehusets Audi (sort) (solgt)

 

Hanner:

Bakkehusets Aston (sort) (solgt)

Bakkehusets Aiko (sort) (solgt)

Bakkehusets Apollo (sort) (solgt)

 

 

Bakkehusets Hvalpe 2012